dialekter i norge sextreff bergen

puma1: Øyvind Alsaker er ikke fra Bergen, men fra Florø. Hmm de eltorg: I mine ører er Norges uten tvil mest irriterende og stygge dialekt stavangerdialekten!. Om en dialekt høres fin ut eller ikke har jo utrolig mye med hvem som uttaler den å gjøre. Jeg har axesocaos.net vært svak for både Bergens -, Haugesunds- og. Bergen styggast og stavangerdialekten e uten tvil best.. eg seie det isje fordi eg e Døl er vel alle enige om at er den råeste dialekten i Norge?...

Date app norge Ski

Praten mellom de andre ungdommene på skolen kunne like gjerne vært fra Østre Bærum som fra en liten kommune i Vest-Telemark. Du er syyyyyyyyykt god. Vel å merke ett unntak: Charlotte Thorstvedt.

dialekter i norge sextreff bergen

Toleransen for dialekter er stor i Norge, folk snakker dialekt over alt, og det er Hadde jeg vært fra Bergen, Tromsø eller Sørlandet, ville jeg nok ikke gjort det. Bergen styggast og stavangerdialekten e uten tvil best.. eg seie det isje fordi eg e Døl er vel alle enige om at er den råeste dialekten i Norge?. Skikkelig turn-off er sognemaul og Frogner- dialekt. bergen, oslo og sognings dialekt er finest på jenter lenger nord er turnoff samma med siddisane.

KAN VI BÆÆÆRRGENSK?

Nett sex gratis webcam sex


Du er i godt humør, du surrer litt rundt, sier Svendsen, fornøyd med å ha satt Dagsavisen fast i sin spontane, lille mini-quiz om østfoldmål, inspirert av avisens glansnummer i år: En hel avisutgave på fredrikstaddialekt. Vi i Østfold har ikke det. Syns du klarte deg godt jeg!

dialekter i norge sextreff bergen

Norsk datingside sex annonser


Nord trøndersk e my likar enn stavangersk og møre dialekta, Nord trøndersk er jo det beste man kan høre på;. Spis egg og få lavere kolesterol. I motsetning til mange andre land brukes dialekt også i offentlige sammenhenger i Norge, særlig i skolen og i politikken. Se våre siste utvalgte videoer om trening og andre relaterte videoer. Stavangersk neste gang eller? De blander inn bokmål i dialekten sin. Det man snakker er dialekter!!

dialekter i norge sextreff bergen